Κώστας Καραγιώργης


Ο Κώστας Καραγιώργης (1938- 1989) ήταν ηθοποιός. Έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ' 80 «Το κανάλι των παρανόμων». Πέθανε στις 13 Μαΐου 1989 στο Τορόντο, από ανακοπή της καρδιάς .


Φιλμογραφία

* Ουρανός (1962)
* Ο θάνατος του Αλέξανδρου (1966)
* Εκδρομή (1966) .... Στράτος
* Επί εσχάτη προδοσία (1968) .... Γιάννης
* Διαμάντια στο γυμνό κορμί της (1972)
* Το κορίτσι και τ' άλογο (1973)
* Ερωτισμός και πάθος (1974) .... Ορέστης Νεγρεπόντης
* Δολοφονήστε τον Μακάριο (1975) .... Δημήτρης Καμπάνης
* Η μάσκα του διαβόλου (1976) .... Μίλο Κάγιε
* Ένας κοντός θα μας σώσει (1981) .... Λουκάς Παπατρέχης
* Ο Θανάσης και το καταραμένο φίδι (1982)
* Η κόμπρα από τα Γιάννενα (1985) .... Αντώνης
* Οι Πόντιοι (1986)
* Μαντόνα από τα Πετράλωνα (1986) .... Γιώργος
* Οι κόπανοι (1987) .... Μπάμπης
* Θέλω να σου πω (1989) .... Βελίδης
* Οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη (1989) .... αστυφύλακας Γεωργίου

Από τη ελληνική Βικιπαίδεια http://el.wikipedia.org . Όλα τα κείμενα είναι διαθέσιμα υπό την GNU Free Documentation License


www.hellenica.de